BEA
Business Education Alliance
RU | UA
+38 (044) 393-26-88

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності, умови використання персональних данних та умови користування сайтом www. bea.com.ua

Товариство з обмеженою відповідальністю «Бізнес освітній Альянс» (надалі – ТОВ «Бізнес освітній альянс») публікує цю політику конфіденційності та умови користування сайтом bea.com.ua (надалі також – Сайт) з метою уникнення будь-яких непорозумінь і конфліктів з відвідувачами.

  1. Відвідувач не повинен впливати і втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, інакше, ніж через стандартний інтерфейс.
  2. Відвідувач, використовуючи даний сайт, повинен дотримуватися норм чинного законодавства України, а також умов користування сайтом. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем при використанні сайту або законодавства, або умов користування сайтом, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.
  3. При реєстрації на сайті bea.com.ua та створенні особистого кабінету, користувачеві забороняється будь-яким чином ставити під сумнів територіальну цілісність України, закликати до насильницької зміни державного устрою, вести пропаганду насильства, гендерної, расової нетерпимості, а також до нетерпимості і дискримінації на основі сексуальної орієнтації особистості. Також забороняється використовувати в коментарях нецензурну лексику. У разі недотримання цих умов користувачу може бути закритий доступ до можливості коментування, або до сайту в цілому. При реєстрації на Сайті ви даєте згоду на отримання від товариства розсилок рекламно-інформаційного характеру. Зазначені розсилки містять інформацію про товари, послуги, майбутні акції, розіграші та інші заходи Сайту. Ви можете відмовитися від розсилки в будь-який момент, перейшовши за відповідним посиланням в листі або написавши в службу підтримки. Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та/або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, які зазначені вами при реєстрації або у своєму Особистому кабінеті.
  4. Збір та використання персональних даних:

4.1. Персональні дані — це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

4.2. Відвідувачу на сайті bea.com.ua може бути запропоновано ввести персональні дані, зокрема ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, поштову адресу, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, наприклад таких як Twitter, Instagram, Facebook, google +. ТОВ «Бізнес освітній Альянс»  може звертатися до відвідувача сайту з проханням про надання інших даних.

4.3. При реєстрації на сайті bea.com.ua відвідувач дає згоду адміністрації  ТОВ «Бізнес освітній Альянс» на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим, дає згоду на передачу, у т.ч. третім особам, обробку та зберігання цих даних.

4.4. ТОВ «Бізнес освітній Альянс» залишає за собою право збирати дані про відвідування сайту або з’єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про під’єднання до Інтернету, трафік та тривалість роботи користувача в мережі Інтернет.

4.5. Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі і в роботі з контрагентами в сфері реклами. Персональні дані використовуються відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03″ «Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу», а також статуту ТОВ «Бізнес освітній Альянс» і внутрішніх нормативних документів товариства.

4.6. ТОВ «Бізнес освітній Альянс» залишає за собою право зберігати персональні дані протягом необмеженого часу.

4.7 Сервер сайту bea.com.ua тимчасово реєструє доменне ім’я або IP — адреса комп’ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в під час сесії.

4.8. При роботі сайту bea.com.ua використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку. Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт bea.com.ua безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск, а також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умов користування сайтом відвідувачами. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

4.9. За допомогою системи Google Analytics або іншого сервісу ТОВ «Бізнес освітній Альянс» може збирати статистику про відвідування сайту, та інформацію про відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, країни походження відвідувачів, а також інформацію про спосіб заходу на сайт агентства і т.д. Жодне з цих дій не пов’язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

4.10 ТОВ «Бізнес освітній Альянс» вживає відповідні заходи безпеки по збору, зберіганню і обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення Вашої особистої інформації.

4.11 ТОВ «Бізнес освітній Альянс» не продає, не обмінює і не здає в оренду особисту інформацію користувачів. Товариство  може надавати загальні агреговані демографічні дані, не пов’язані з особистою інформацією, нашим партнерами і рекламодавцям для цілей, описаних вище. Товариство  може використовувати сторонніх постачальників послуг, для допомоги в управлінні бізнесом і сайтом або керувати діяльністю від імені агентства, наприклад для проведення розсилки, статистичних досліджень. Товариство  може ділитися цією інформацією з такими третіми особами для обмежених цілей.

5.Сайт bea.com.ua може містити посилання на сайти, які не належать ТОВ «Бізнес освітній Альянс».

  1. ТОВ «Бізнес освітній Альянс» має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту bea.com.ua. на вимогу правоохоронних органів, за рішенням / з постановою суду або в рамках інших законних процедур, або на іншу законну вимогу згідно з чинним законодавством України.
  2. ТОВ «Бізнес освітній Альянс» не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту bea.com.ua, якщо такі виникли при користуванні сайтом.
  3. ТОВ «Бізнес освітній Альянс» не гарантує і не стверджує, що використання матеріалів, які публікуються на сайті bea.com.ua не зашкодить інтересам третіх осіб.
  4. ТОВ «Бізнес освітній Альянс» намагається забезпечити, щоб вся інформація на сайті bea.com.ua була максимально достовірною. Проте товариство не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними, об’єктивними і актуальними на момент перегляду.
  5. Авторські публікації і колонки, які містить сайт bea.com.ua, є точкою зору їх авторів. ТОВ «Бізнес освітній Альянс» не несе відповідальності за точність, об’єктивність і актуальність інформації, опублікованої на сайті bea.com.ua з посиланням на інші ЗМІ.
  6. Всі права на сайт bea.com.ua і його зміст належать ТОВ «Бізнес освітній Альянс» або використовуються товариством за погодженням із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи, охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права», міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.
  7. Відвідувачі сайту не мають поширювати, змінювати, передавати, будь-яким чином використовувати інформацію сайту bea.com.ua для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ «Бізнес освітній Альянс». Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приписів про власність на завантажені і / або копійовані матеріали. Використовувана інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт bea.com.ua
  8. Копіювання інформації з сайту bea.com.ua може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.
  9. Відвідувачі сайту беруть на себе відповідальність за всі ризики, які виникають при використанні сайту bea.com.ua У межах, які максимально дозволяє закон, ТОВ «Бізнес освітній Альянс», ні будь-яка інша сторона, залучена в створенні, виробництві або обслуговування сайту bea.com.ua, не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до сайту bea.com.ua, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо ТОВ «Бізнес освітній Альянс» попереджало відвідувача про можливість таких збитків і втрат.
  10. При роботі з сайтом bea.com.ua відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту.
  11. ТОВ «Бізнес освітній Альянс» залишають за собою право переглянути цю політику конфіденційності та умови користування в будь-який час.
  12. Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності та умовами використання ресурсу. Якщо Ви не згодні з даною політикою конфіденційності та умовами використання ресурсу, Ви повинні залишити сайт.
  13. Реєстрація на сайті. Під час реєстрації ви реєструєтеся в якості особистого користувача Сайту і повинні використовувати свої особисті ідентифікаційні дані. Ви повинні надати точну і повну реєстраційну інформацію. Реєстрація призначена тільки для одного користувача. Ваше ім’я користувача та пароль є вашими особистими інструментами для доступу до областей, доступних виключно зареєстрованим користувачам, тому вони не можуть бути використані будь-ким ще для отримання доступу до таких областей.
  14. Обмеження відповідальності. Дана інформація була ретельно підготовлена, але представлена в загальних рисах, і її слід розглядати тільки у якості загального керівництва. Ця інформація не може служити підставою для розгляду конкретних ситуацій, і ви не повинні діяти, або утримуватися від здійснення дій на основі інформації, що міститься в цьому документі, без отримання конкретної професійної консультації. Будь ласка, зв’яжіться з ТОВ «Бізнес освітній Альянс» для обговорення цих питань в контексті ваших конкретних обставин. ТОВ «Бізнес освітній Альянс», його партнери, співробітники та агенти не беруть на себе і не несуть ніякої відповідальності або зобов’язань по відшкодуванню збитків, що виникли в результаті будь-яких дій, які були або не будуть вжиті будь-ким, хто поклався на таку інформацію, або за будь-яке рішення, прийняте на її основі.
  15. Для захисту особистої інформації від втрати, неправильного використання, зміни та знищення були впроваджені загальноприйняті стандарти технічної та операційної безпеки. Однак, як вам відомо, ніяка передача даних через Інтернет не може бути цілком безпечною. Незважаючи на те, що ми завжди будемо докладати розумних зусиль для захисту вашої особистої інформації, ми не можемо гарантувати, що будь-яку інформацію, яку ви нам надаєте, можна убезпечити від несанкціонованого використання третьою стороною або проникнення. Тому ми не можемо в повній мірі гарантувати безпеку вашої особистої інформації, або вашого користування Сайтом. Ми не можемо гарантувати, що на Сайті немає вірусів або шкідливих кодів. Ви згодні з тим, що відповідальність за захист від таких вірусів і/або кодів ваших інформаційних технологій або обладнання, яке ви використовуєте для доступу на Сайт, лежить на вас. ТОВ «Бізнес освітній Альянс» не несе відповідальність за політику конфіденційності на сайтах третіх осіб, посилання на які вона надає, при цьому рекомендується ознайомитися з політикою конфіденційності до надання будь-якої особистої інформації на таких сайтах.
  16. Якщо будь-яка з цих умов визначається як незаконна, неправильна або іншим чином нездійсненна через законодавство будь-якої держави або країни, в якій ці умови підлягали виконанню, то в тій мірі і в межах юрисдикції, в якій ця умова є незаконною, вона повинна бути відокремлена або видалена з цих Положень, тоді як інші умови залишаються в силі і продовжують бути обов’язковими для виконання.
  17. Цю Політику та Умови слід регулювати та тлумачити відповідно до законодавства України. Оскільки на Сайт можна зайти з будь-якої точки світу, де законодавство відрізняється від Українського, то при доступі на Сайт ви погоджуєтеся з тим, що до всіх питань, що стосуються використання вами Сайту, буде застосовуватися законодавство України. Ви і ми також згодні підкорятися виключній юрисдикції українських судів по відношенню до таких питань. Незважаючи на це, при необхідності, ми залишаємо за собою право на пред’явлення виконавчого провадження в будь-якому суді або судах будь-якої країни проживання однієї зі сторін.

 

З повагою,

Адміністрація Сайту